Liga 1

EXCLUSIV „Steliano face prostii pe teren și atât!” Fundașul, criticat dur chiar de cei care finanțează clubul

Steliano Filip (27 de ani) vrea să plece de la Dinamo din cauza relației foarte proaste pe care o are cu suporterii „câinilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:33
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:36

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Filip încă n-a plecat de la Dinamo în condițiile în care fotbalistul nu mai vrea să continue, iar oficialii clulbului nu-l mai vor.

Cel mai probabil, șefii lui Dinamo încearcă să obțină o sumă de transfer în schimbul fotbalistului, pentru a recupera banii pe salariul fotbalistului.

„Nu ne-ai ajutat prea mult, Stelică”

„Steliano Filip a intrat într-un conflict pe care nu l-a dorit. Această nemulțumire și acest alint mi se par ușor exagerate. Că este debusolat, că nu-i stă mintea..., că nu poate să joace... mi se par niste exagerări.

Nu sunt un fan al lui Steliano Filip, nu am fost niciodată. Mi se pare un fotbalist bezmetic, care face prostii pe teren și atât. Nu a făcut niciodată mai mult.

Îmi doresc pentru el să se transfere la o echipă unde să joace și să tragă cu chef nebun și să rupă norii, dar la Dinamo, în momentul de față, Steliano Filip și-a încheiat aventura.

Mulțumim că ai venit, dar nu ne-ai ajutat prea mult, Stelică”, a spus Alex Conovaru, membru DDB, la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

  • 14 meciuri a jucat Steliano Filip pentru Dinamo în acest sezon, reușind o pasă decisivă
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Steliano, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies