Liga 1

Salvarea lui Dinamo se numește Gaz Metan! FRF, ultimatum pentru Mediaș. Plătește datoriile sau va fi depunctată

Gaz Metan Mediaș traversează probleme serioase din punct de vedere financiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:42
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:48

Medieșenii ar putea intra, însă, și într-un impas sportiv, dacă oficialii clubului nu vor găsi resurse financiare pentru plata unor datorii urgente.

Comisia de Disciplină a FRF le-a cerut conducătorilor lui Gaz Metan să achite de urgență datoriile către Mihai Răzvan Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Iulian Tudor. Medieșenii au termen până pe 23.02.2022, ora 15.00 să confirme plățile.

În cazul în care nu se va face confirmarea plăților, echipa din Mediaș riscă depunctarea.

Gaz Metan mediaș riscă depunctarea

„Sancționează debitorul ACS Gaz Metan Mediaș cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu.

Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu conform Hotărârii nr. 635/CD/04.11.2021 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, acesta a fost comunicatul FRF.

Gaz Metan Mediaș ocupă în momentul de față locul 13 în clasament, cu 23 de puncte, însă o leventuală depunctare i-ar putea trimite pe fotbaliștii lui Ilie Poenaru în subsolul clasamentului, unde se vor bate pentru salvarea de la retrogradare cu Dinamo și Academica Clinceni.

Modifică setările cookies