Echipa Nationala Dinamo edi iordanescu Paul Anton Ponferradina Nationala

Un fost dinamovist își cere locul la națională! Edi Iordănescu, atenționat: „Evoluez la un nivel extraordinar!”

Edi Iordănescu va avea bătăi de cap la prima convocare la echipa națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:45
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:50

La începutul acestui an, Edi Iordănescu (43 ani) a fost numit noul selecționer al României. Atent la detalii și riguros, noul antrenor al echipei naționale a fost deja surprins la două partide din Liga 1, Sepsi OSK - Universitatea Craiova, 3-1, și Rapid - UTA Arad, 1-1.

Însă, Iordănescu Jr. este atenționat de un stranier. Paul Anton (30 ani), care evoluează în prezent la SD Ponferradina, susține că nu și-a luat gândul de la echipa națională. De asemenea, fostul mijlocaș al lui Dinamo accentuează că Liga 2 din Spania este un campionat puternic și competitiv, iar selecționerul ar trebui să îl aibă în vedere. 

Anton: „Dacă va veni apelul, voi răspunde prezent”

„Atât timp cât voi fi sănătos şi pot să evoluez, şi mai ales că, din punctul meu de vedere, evoluez la un nivel foarte bun, pentru că de asta mi-am şi dorit să mă întorc în Spania, pentru că, deşi e Liga 2, e un nivel extraordinar de competitiv şi de intens.  

Atât timp cât sunt în activitate, cred că orice jucător îşi doreşte, nu (n.r. - să fie convocat)? Dacă va veni apelul, cu atât  mai bine. Voi răspunde prezent. Dacă nu, în continuare îmi voi face treaba şi voi susţine echipa naţională ca un suporter. 

Edi Iordănescu deja are o experienţă, a câştigat trofee. Chiar dacă e tânăr, eu zic că a reuşit să facă destule performanţe în fotbalul românesc”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.

În acest sezon, mijlocașul central a bifat 17 prezențe pentru Ponferradina, fără a reuși să marcheze un gol sau să ofere o pasă decisivă, iar echipa românului se află pe locul 5 în eșalonul secund din Spania. 

Paul Anton a adunat 12 prezențe pentru echipa națională, iar ultima când când a reprezentat tricolorul a fost pe 15 octombrie 2019, în remiza cu Norvegia, 1-1, când selecționer era Cosmin Contra (46 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!