”Prizonier” în ”Ștefan cel Mare”! Steliano Filip renunță la bani pentru a fi lăsat să plece de la Dinamo

steliano filip Dinamo Razvan Zavaleanu Superliga Steliano Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 18:19
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 18:23

Dinamo a renunțat deja la 11 jucători în această iarnă. Pe această listă ar putea intra și Steliano Filip (27 de ani), care își dorește cu orice preț să plece din ”Ștefan cel Mare”.

Doar că Dinamo nu este dispusă să îl lase pe acesta să plece liber de contract la o altă echipă și așteaptă o ofertă decentă din punct de vedere financiar pentru a renunța la acesta. 

Steliano Filip, gata să renunțe la salariile restante pentru a pleca de la Dinamo

În momentul de față, există echipe interesate de Steliano Filip, dar acesta vor să-l ia din postura de jucător liber de contract, fără să plătească o sumă de transfer. Situația l-a determinat pe Filip să le propună șefilor să renunțe la salariile restante, care însumează aproximativ 15.000 de euro, notează ProSport.

Iuliu Mureșan a acceptat propunerea lui Filip, dar cel care s-a opus a fost administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, care i-a transmis acestuia că are un contract pe care trebuie să-l respecte.

„Eu îmi respect contractul, pentru că mă prezint la antrenament. Acum am și o contractură la picior, nu prea îmi permite să mă antrenez, dar nu e un orgoliu. Efectiv, nu mai pot continua. O să stau să aștept. 

Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua”, a spus Steliano Filip, potrivit sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!