Pronosticuri Sportive

Răzbună “câinii” acel 0-6 din tur? Vezi pariurile noastre pentru “Derby de România”, Dinamo București – FCSB! (P)

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:38
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:38

Dinamo începe să se miște mai bine, atât pe teren cât și din punct de vedere al transferurilor. FCSB a început anul spectaculos, însă distanța până la CFR nu îi permite vreun pas greșit. În cele ce urmează, analizăm “Derby de România” și căutăm cele mai bune pariuri din ofertele Betano.

Dinamo, pe drumul cel bun?

Probabilitatea ca Dinamo să evite retrogradarea este din ce în ce mai ridicată. Evident, există unele probleme care deja par eterne: instabilitate financiară, lipsa de puncte, lipsa de încredere, multiplele schimbări la nivelul conducerii tehnice (și chiar administrative).

Însă, în același timp, există din ce în ce mai multe semnale pozitive.

“Câinii” vin după 3 eșecuri consecutive, însă dacă analizăm strict singurul meci al anului, 1-2 la Argeș, vedem o Dinamo schimbată în bine.

Echipa pare organizată, este mai sigură defensiv (deși au fost câteva inexactități) și își creează ocazii cu mai mare ușurință.

În plus, lotul arată din ce în ce mai bine. Au plecat mulți jucători, printre care și Sorescu, însă au venit multe nume foarte interesante. Tomozei, Patriche, Buleică, Figueiredo, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar pot aduce un mare plus, ultimii trei fiind aduși pe axa CFR Cluj. De curând a venit și Ivanov, împrumutat de la Universitatea Craiova.

În aceste condiții, Dinamo poate să arate foarte bine peste câteva etape.

FCSB, program de titlu

FCSB este în continuare la 10 puncte în spatele celor de la CFR Cluj. Această diferență pare o prăpastie, însă realitatea nu este atât de negativă.

În primul rând, moralul în echipa roș-albastră trebuie să fie extrem de ridicat. Trupa lui Becali vine după 17 meciuri oficiale fără înfrângere, o serie uluitoare.

Apoi, meciul de săptămâna trecută, 3-3 cu CFR Cluj, este un plus. Rezultatul nu este optim, însă faptul că au egalat în final le menține speranțele intacte. FCSB a arătat o dispoziție bună de joc și faptul că se poate lupta de la egal la egal cu o echipă campioană.

Cel mai important aspect este programul. În timp ce CFR Cluj va juca meciuri crâncene cu Botoșani, UTA  sau Universitatea Craiova, FCSB întâlnește doar formații din subsolul Ligii 1: Dinamo, FC U Craiova 1948, Clinceni, Chindia Târgoviște, Mioveni. În mod normal, bucureștenii pot obține 15 puncte din 15 în următoarele etape.

Iar dacă acest lucru va fi realizat, probabil se vor apropia foarte mult de CFR și vor deveni o candidată serioasă la titlu.

Există o variabilă importantă pentru acest meci. Derby-ul se joacă, la cererea lui Stoican, pe arena “Ștefan cel Mare”. Gazonul este impracticabil. Arată ca un câmp de cartofi, chiar și jucătorii de la Popești Leordeni (care au avut un amical recent cu Dinamo) fiind îngroziți de calitatea terenului.

În aceste condiții, este posibil să vedem un meci de luptă, lipsit de spectaculozitate și de ocazii de poartă.

Astfel, pariul pe 2 solist devine mai riscant. Totuși, dacă ținem cont de valoarea celor două loturi, de forma de moment și de obiective, FCSB trebuie să fie considerată mare favorită.

2 solist are o cotă foarte atractivă, de 1.62.

Fiind atât de multă tensiune, este benefic să ne uităm și în oferta de cartonașe. Minim un cartonaș roșu are o cotă de 2.25, în timp ce “Dinamo primește mai multe cartonașe” are o cotă de 2.32 (Betano).

FC U Craiova 1948 – FC Argeș

FC U Craiova 1948 este doar pe locul 14, având mari emoții în ceea ce privește retrogradarea. Trupa din Bănie are doar 4 victorii în 22 de etape, iar perspectivele nu sunt tocmai bune.

În principal, cel mai îngrijorător lucru este programul, deoarece urmează 4 partide complicate (eufemism): deplasări la FCSB și Universitatea Craiova (meci de facto pe teren propriu) și partide “acasă” cu FC Botoșani și UTA.

Jocul nu convinge, Craiova pierzând primul meci din 2022, 2-3 la Farul Constanța. Revenirea din repriza a 2-a poate să le dea încredere, însă, până la 3-0, echipa a fost dominată total.

FC Argeș a început mult mai bine anul, printr-o victorie 2-1 cu Dinamo. Argeșenii încă speră la un loc de play-off, având doar 4 puncte de recuperat până la acel obiectiv. Așadar, scopul acestei deplasări este un nou succes.

Argeș nu este o echipă dominantă, comite multe greșeli defensive, însă în deplasare are 5 victorii în 11 partide. Acest lucru ar trebui să le dea încredere.

După evoluția Craiovei din prima etapă a anului, putem paria iarăși pe număr de reușite. Peste 1.5 goluri are o cotă de 1.62, acesta fiind pontul zilei de duminică.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies