Liga 1

EXCLUSIV | Primele declarații ale lui Gigi Becali după ce a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu

Gigi Becali a ajuns la o înțelegere cu Edi Iordănescu pentru a prelua banca tehnică de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 13:53
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 14:10

După rezultatele dezamăgitoare de la începutul sezonului competițional, finanțatorul FCSB a hotărât să-l schimbe pe Dinu Todoran din poziția de antrenor. 

În urma mai multor discuții și negocieri, Gigi Becali a ajuns la o înțelegere cu Edi Iordănescu și a acceptat condițiile puse de acesta pentru a veni pe banca tehnică a 'roș-albaștrilor'. 

Gigi Becali: "Nu mai vreau să mă bag deloc"
 

"Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis băi Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează", a declarat finanțatorul FCSB pentru PRO TV.

"Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun `Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!`. Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament", a adăugat acesta. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies