VIDEO EXCLUSIV „Nu pot să cer nici cinci bani pe el!” Jucătorul de la FCSB care a intrat în dizgrația lui Gigi Becali

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, și-a luat gândul de la zecile de milioane pe care visa să le obțină în schimbul unuia dintre favoriții săi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 23:36
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 23:34

Tavi Popescu trece printr-o cădere vizibilă de formă în acest sezon, iar Gigi Becali pare să-și fi pierdut orice speranță că va mai putea obține zeci de milioane de euro în schimbul „perlei” sale.

Doar doi jucători îi mai pot aduce bani, crede Becali

Întrebat dacă în iarnă va reuși să mai genereze bani în contul clubului prin cedarea vreunui jucător, Becali a nunit doar doi fotbaliști care i-ar putea aduce venir în perioada de mercato din iarnă.

„Nu cred, că nu ai pe cine să vinzi. Pe Coman nu-l văd să plece. De Tavi Popescu nici nu știu dacă la ora asta pot să spun că pot să cer măcar cinci bani pe el. Nu pot să spun asta.

După care... e posibil Cordea sau Olaru, dar dacă nu joacă echipa, jucătorii valoroși nu ies în evidență, nu marchează goluri. Nu cred că o să vând în iarnă”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Tavi Popescu, mai tare decât Mbappe, spunea Becali în 2021

„M-a întrebat Mihai: 'Dacă primești ofertă...?'. Îl dau de la 20 (n.r. - milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc”, spunea Gigi Becali despre Octavian Popescu.

Modifică setările cookies