Liga 1

„Nu poate fi atins de nimeni!” Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre conducătorul din umbră al lui Dinamo

Dumitru Dragomir (75 de ani) a vorbit despre omul care o conduce pe Dinamo din umbră.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:26
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:56

Nicolae Badea, 73 de ani, este omul care a ținut-o pe dinamo în viață, alături de suporterii dinamoviști, în ultima perioadă.

Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că Nicolae Badea este un om de afaceri extrem de puternic, care controlează firme din domeniul IT, imobiliar, hotelier sau telefonie mobile.â

  • Nicolae Badea

„Borcea și Nețoiu au dat bani din buzunar și s-au dus la pușcărie (n.red. – în Dosarul Transferurilor). Nicolae Badea? El nu a semnat nimic, a avut delegare de competență.

Badea nu poate fi atins de nimeni, e foarte deștept și foarte puternic, financiar. Are o minte trăznet și nu e bagă în niciun fel de prostie. Îl știu că doar am lucrat atâția ani. Venea la mine, la Ligă, în birou și voiam să-i zic altceva…iar el spunea nu vreau să știu! E un om de afaceri de mare calitate.

El nu are pasiunea atât de mare ca Borcea și Nețoiu. Ăștia mureau…dacă-i luai pulsul lui Borcea înaintea unui derby (n.red. – Dinamo joacă diseară cu Rapid) era 200 și tensiunea era 20/12”, a susținut Dumitru Dragomir, potrivit Pro Sport.

Modifică setările cookies