Liga 1

Ionel Ganea îl critică pe Mihai Iosif înainte de meciul cu Dinamo: „După câteva rezultate a început să latre!”

Ionel Ganea a prefațat meciul dintre Dinamo și Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:10
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:24

Dinamo și Rapid se vor întâlni în etapa a 13-a a Ligii 1, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Jucător la ambele rivale, Ionel Ganea îl sfătuiește pe Mihai Iosif să fie mai ponderat în declarații și reacții. Fostul internațional român consideră că acesta este unul dintre motivele pentru care giuleștenii nu au câștigat 7 meciuri în campionat. 

Cred că și Mihăiță trebuie să fie un pic mai temperat, mai modest. Să fie mai liniștit. După câteva rezultate a început să latre și asta nu e bine. Când a vorbit prea mult nu a avut nici rezultate.

Rapidul mai are nevoie de mijlocași. Albu joacă foarte bine, dar mai sunt și alți mijlocași buni. Se bat la playoff anul ăsta. Au avut început foarte bun dar nu am înțeles picajul ăsta pe care l-au avut”, a declarat Ionel Ganea pentru fanatik.

De asemenea, fostul atacant este de părere că derby-ul este predispus oricărui rezultat. Ganea are și două sfaturi pentru Dinamo: să mizeze pe cartea contraatacului și să exploateze flancurile giuleștenilor. 

Cred că ar fi un atuu destul de bun pentru Dinamo să își dezvolte atacurile pe zona laterală, mai ales că lipsește Junior Morais. Centrările și mingile pe sus nu îi avantajează.

Din moment ce au primit atâtea goluri e clar că problemele cele mai mari la Dinamo sunt în apărare. Orice e posibil. Poate să bată și Dinamo. Fundașii Rapidului nu sunt lenți. Eu nu îl consider pe Grigore un jucător lent. E un fotbalist foarte bun și compensează cu Săpunaru. Totuși Dinamo ar putea să îi surprindă în apărare pe contraatac”, a precizat fostul internațional român. 

Ionel Ganea a câștigat campionatul în România cu ambele echipe, cu Rapid în 1999 și cu Dinamo în 2007. Pentru giuleșteni a marcat 13 goluri în 25 de meciuri, iar pentru „câini” a înscris de 14 ori în 18 partide. 

Modifică setările cookies