EXCLUSIV Reacția lui Nicolae Badea după ce s-a zvonit că vrea să-l aducă pe Rednic la Dinamo

Mircea Rednic s-a întâlnit cu Badea, omul care o conduce din umbră pe Dinamo. Rednic are de ales între Dinamo și Craiova lui Mititelu.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 20:16
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:44

Rednic, antrenorul cu care Dinamo a luat ultimul titlu, în 2007, l-a vizitat pe Badea, fostul acționar din Ștefan cel Mare.

„Nu am negociat cu domnul Rednic până acum, eu îl apreciez pe domnul Rednic. Dacă ne întâlnim vreodată nu înseamnă că punem ceva la cale”, a spus Nicolae Badea pentru PRO TV.

  • Nicolae Badea este tot mai aproape de a prelua controlul la Dinamo. Fostul presedinte vrea sa numeasca un apropiat de-al sau intr-o functie cheie

Rednic l-a avut șef pe Iuliu Mureșan la CFR Cluj, însă a rezistat doar trei luni pe banca ardelenilor, în vara anului 2013.

Refuzat de Poenaru, care s-a dus la Mediaș, Mureșan a pus antrenor interimar la Dinamo. Colceag, fostul secund al lui Bonetti, va sta pe bancă la primul meci după dezastrul din derbi.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că are o listă cu mai mulți antrenori pe ar dori să-i aducă la Dinamo, însă alesul va fi stabilit în urma negocierilor pe care le va purta cu tehnicienii.

„Sunt antrenori care își doresc să vină la Dinamo, dar sigur că după aia implică negocieri, sume, pe care, uneori, clubul nu le are”, a dezvăluit Mureșan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies