„Mă uit la Ronaldo! Mulți se retrag la vârsta asta, dar pot mai mult!” Vinicius, declarații războinice înainte de meciul cu UTA: „Am venit să câștig”

FCSB va juca cu UTA Arad în etapa cu numărul 18 din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 14:56
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 14:57

Paulo Vinicius (37 ani) a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu echipa lui Laszlo Balint din etapa cu numărul 18. Fundașul central a prefațat meciul cu UTA Arad, punctâd că roș-albaștrii trebuie să câștige fiecare meci pentru a rămâne cu șanse în lupta la titlu cu fosta sa echipă, CFR Cluj.

Întrebat despre forma în care se află și prestațiile sale constante, în ciuda vârstei pe care o are, brazilianul a dezvăluit care sunt secretele sale, oferindu-l exemplu pe Cristiano Ronaldo, care se menține la nivel înalt, deși are 36 de ani.

Vinicius: „Mulți se retrag la vârsta asta, dar eu mai pot! Mă uit la Cristiano Ronaldo!”

„Avem un meci greu cu UTA, când am jucat împotriva lor a fost un meci dificil, dar cred că putem câștiga. Brazilienii din echipa lor sunt doi jucători foarte buni, cred că au făcut meciuri bune acolo și că va fi un meci dificil, pe care îl putem câștiga. 

Suntem la opt puncte în spatele CFR-ului, cred că trebuie să câștigăm fiecare meci și după vom vedea ce se întâmplă. 

Nu mă gândesc acum la contract, mă gândesc la FCSB, să câștigăm meciurile și apoi vom vedea. Pentru viitor, nu știu, nu am vorbit cu nimeni aici, vom vedea. 

Sunt profesionist, trebuie să fac ceva, mintea mea e la FCSB. Mulți se retrag la această vârstă, dar eu cred că pot, mă uit la Cristiano Ronaldo, are 36 de ani și joacă foarte bine. Eu mă antrenez zilnic și cred că pot mai mult. 

Nu știu dacă avem noi altceva, cred că am făcut bine sală, am făcut antrenamentele bine, alimentația a fost bună, așa cred eu. Dacă pot, să vedem cât mai joc, un an, doi, trei. 

Aici sunt jucători tineri, cu calitate, acolo erau jucători mai experimentați, au câștigat mai mult. Aici, cu jucători așa, trebuie să muncim mai mult, să vedem, e greu, calitate au, dacă muncesc, trebuie să poți câștiga campionatul. 

Dan Petrescu a fost antrenorul meu trei ani și jumătate cred, un antrenor foarte bun, pentru naționala României, dacă merge acolo, e foarte bun. Să vedem cine merge acolo, dacă merge el, cred că CFR Cluj pierde mult. 

Trebuie să câștig campionatul, titlul, la fiecare echipă la care merg, cred că pot câștiga. Când am venit aici am spus că am venit pentru a câștiga titlul, am câștigat patru ani consecutiv. Aici, să vedem, muncind și cu calitatea asta a copiilor, cred că putem câștiga. 

Am avut multe oferte de la alte echipe, dar în România sunt fericit, am câștigat premii, campionate, sunt bine aici”, a declarat Vinicius la conferința de presă. 

Modifică setările cookies