„M-aș sacrifica!” Sorescu nu ar refuza un transfer la FCSB! De ce nu s-a făcut mutarea

Dinamo Deian Sorescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 08:59
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 09:44

Deian Sorecu, dispus să meargăla FCSB pentru a o scoate pe Dinamo din impasul financiar în care se află.

Dinamo se află în imposibilitatea de a face transeferuri după ce FIFA le-a interzis acest lucru din cauza memoriului depus de Isma Lopez, căruia va trebui să-i achite 420.000 de euro, drepturile contractuale pentru întreaga durată a înțelegerii.

„Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a spus Sorescu, la finalul înfrângerii cu FC Argeș.

Iuliu Mureșan a explicat de ce nu a semnat Sorescu cu FCSB, deși suma oferită de Becali era cu doar 50 de mii de euro mai mică (750.000) decât cea trecută de club în hârtia pe care i-a pus-o la dispoziție jucătorului și cu ajutorul căreia poate pleca oricând de la club.

Potrivit spuselor lui Mureșan, fotbalistul are o ofertă concretă mult mai bună, atât pentru el, cât și pentru club, din străinătate, iar cel mai probabil mutarea se va realiza în cursul zilelor viitoare.

„Sunt mai multe oferte de afară. Mai avem o ofertă scrisă și una pe care o discut, din afară. E mai mare, contează că este mai mare financiar (n.r. decât cea de la FCSB). Nu pot să zic mai multe amănunte. 

Eu nu am nimic cu FCSB, dar, la oferte egale, Deian va alege unde merge, nu o va face clubul”, a declarat Iuliu Mureșan, la finalul meciului cu FC Argeș, 0-2.

MM Stoica a confirmat că Dinamo a refuzat oferta FCSB

Oficialul roș-albaștrilor a recunoscut că FCSB le-a făcut o ofertă celor de la Dinamo pentru Deian Sorescu, așa cum Sport.ro a scris AICI, însă propunerea a fost refuzată. 

„E adevărat, am făcut o ofertă de 750.000 de euro, bani plătibili într-o singură tranșă, + TVA, la semnarea documentelor. A fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, având în vedere insolvența clubului, au oferte mai bune, altfel, nu cred că se poate explica de ce a fost refuzată.

Bănuiesc că, pentru a ieși din insolvență clubul trebuie acceptate cele mai bune oferte, noi atât putem oferi, bănuiesc că se închide subiectul”, a declarat Mihai Stoica, sâmbătă dimineața, pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!