Liga 1

„Cei doi părăsesc echipa noastră!” FCSB a anunțat oficial despărțirea de doi jucători

FCSB a anunțat că a reziliat contractele a doi jucători. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 15:43
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 15:44

Roș-albaștrii au anunțat despărțirea de Alexandru Crețu și Stipe Vucur, după aproape două luni de când i-a transferat. Adus de la Maribor, liber de contract, Crețu l-a enervat pe Gigi Becali în urma prestațiilor sale, iar gafa comisă în meciul cu Rapid a fost picătura care a umplut paharul, patronul anunțând clar că nu mai are ce căuta la echipă. 

În cazul lui Vucur, Becali s-a convins de el după ce l-a folosit în doar trei meciuri, decizând să îl lase să plece, la fel cum a făcut și cu Zdenek Ondrasek.

  • „Cei doi părăsesc echipa noastră!” FCSB a anunțat oficial despărțirea de doi jucători

„Alex Crețu și Stipe Vucur, contracte reziliate!

FCSB anunță că a ajuns la acorduri pentru rezilierea contractelor lui Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Cei doi jucători părăsesc echipa noastră după ce au evoluat în șapte, respectiv trei partide oficiale.

Clubul nostru le mulțumește pentru contribuție și le urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul clubului. 

Alex Crețu, transfer în Liga 1 
 

Mihai Stoica a vorbit despre plecarea lui Crețu de la echipă, exprimându-și regretul pentru faptul că jucătorul nu s-a putut adapta cerințelor. Totodată, managerul FCSB a dezvăluit că mijlocașul defensiv negociază cu Sepsi, echipă cu care ar putea semna. 

„Alexandru Crețu și Stipe Vucur au semnat rezilierea, sunt liberi. Am înțeles de la Crețu că avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum și va trata cu Sepsi. Regret că nu s-a impus, problema e că în Slovenia a jucat mijlocaș meci de meci, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiar.

Băiat admirabil, se antrena, dar în fotbal trebuie să accepți că nu te potrivești unei idei tactice sau la echipă”, a spus Mihai Stoica. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies