Liga 1

„Coman se operează!” Managerul general de la FCSB a făcut anunțul momentului! Când revine pe teren jucătorul 

Problemele se țin lanț de Florinel Coman, după ce s-a accidentat din nou. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 11:23
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 11:30

Jucătorul FCSB-ului trece printr-o perioadă extrem de dificilă în carieră. După accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola, de la începutul sezonului trecut, Coman nu a reușit să își revină complet, iar în meciul cu Macedonia de Nord, din luna martie, a ieșit de pe teren accidentat

Revenit pentru startul sezonului, Coman nu a rezistat foarte mult timp pe teren, iar în etapa trecută, în meciul cu Sepsi, 1-1, a ieșit după intrarea dură a lui Marius Ștefănescu. În cazul său, veștile nu au fost deloc bune, mai ales în contextul în care FCSB a mai avut probleme cu accidentările jucătorilor de bază. 

  • „Coman se operează!” Managerul general de la FCSB a făcut anunțul momentului! Când revine pe teren jucătorul

Ionuț Panțîru, Andrei Miron sau Adrian Șut sunt nume importante din lotul echipei lui Gigi Becali care au absentat sau încă absentează din cauza problemelor medicale. 

„Atât se estimează că va lipsi!”
 

Managerul general al clubului, Mihai Stoica, a susținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina oficială FCSB, iar acolo a oferit noi detalii și despre accidentarea lui Florinel Coman. Veștile nu au fost deloc bune, iar Mihai Stoica a informat că acesta va lipsi aproximativ trei luni, după ce se va opera în cursul zilelor următoare.

„Florinel Coman va suporta o operație la Londra, de luni într-o săptămână, apoi de miercuri într-o săptămână va reveni în țară, se estimează că va lipsi undeva în jur de trei luni, poate două luni și jumătate”, a comentat managerul. 

„Este pariul meu!” 
 

În ciuda problemelor fizice pe care jucătorul le-a avut în ultimul timp oficialul clubului și-a arătat încrederea în calitățile sale. Mai mult, Mihai Stoica a mărturisit că varianta lui Coman care va reveni după accidentare va fi mult mai bună decât cea de dinainte, numindu-l pe fotbalist „pariul său”. 

„Este pariul meu, că Florinel Coman va fi peste cel dinainte de accidentare. „New” Florinel Coman va fi cel pe care îl dorim cu toții. El a avut niște probleme medicale, s-a forțat, a vrut să ajute, s-a accidentat în urma faultului lui Ștefănescu”, a spus Mihai Stoica. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies