„L-au adus să îl bată pe Ongenda!” Ironii la adresa lui Culio după revenirea în Liga 1: „L-aș pune la muzeu”

FC Botoșani a câștigat meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:16
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:18

Echipa lui Marius Croitoru este prima care reușește să o învingă pe campioana României în acest sezon, după seria spectaculoasă de șapte victorii consecutive. Botoșani s-a impus prin golul înscris de Kage în a doua repriză, însă la finalul meciului, antrenorul Dan Petrescu s-a plâns de faptul că echipa sa ar fi trebuit să primească mai multe penalty-uri, însă arbitrul Radu Petrescu a ignorat fazele.

O altă fază ignorată de arbitrii meciului a fost faultul criminal al lui Emmanuel Culio la Ongenda, la marginea careului, pe o fază de atac a lui Botoșani. La primul său meci de la revenirea la CFR Cluj, sud-americanul putea fi eliminat după ce l-a secerat pe 'decarul' moldovenilor. 

  • Emmanuel Culio

Argentinianul a scăpat fără avertisment, însă patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a taxat pe fotbalistul care s-a întors în România. 

Valeriu Iftime: „E bătăuș. L-au adus să îl bată pe Ongenda!”

Întrebat în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport” despre alegerea oficialilor campioanei de a-l aduce înapoi pe Culio, în ciuda vârstei avansate, Valeriu Iftime a avut un răspuns pe măsură. 

„Nu auziți că e bătăuș? L-au adus ca să îl bată pe Ongenda, știau că poate să se lase de fotbal oricând, așa că poate să îl bată pe Ongenda, după aia se lasă. Ce să spun eu, la 36 de ani să îl aduci pe Culio? Pe cuvântul meu, eu l-aș pune la muzeu, din ăsta să explice de fotbal. Dar și el e neserios, la 36 de ani mai vine să joace fotbal, dar dacă îi dau ăștia bani. 

Nu e prost ăla care cere, ăla care dă. Îi dau bani, bietul copil vine, el era acolo în Argentina, unde era el, făcea grătare. Vine, joacă fotbal un an de zile, ia 200 000 - 300 000 de euro și pleacă, la revedere, țară. Să dea Dumnezeu să poată”, a declarat Valeriu Iftime la PRO X.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies