„Iordănescu ar trebui să fie puțin mai diplomat!” Becali, apărat după ce s-a arătat nemulțumit 

Deși echipa sa nu a mai pierdut de cinci meciuri, Gigi Becali nu s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:33
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:35

Patronul își dorește ca echipa sa să joace cât mai spectaculos, fiind unul dintre criteriile pe care l-a cerut antrenorului său, Edward Iordănescu. Gigi Becali nu este însă mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi, cu toate că FCSB are cinci victorii consecutive în campionat și una în Cupa României. 

De cealaltă parte, tehnicianul, în argumentările sale a pus accentul pe punctele obținute, mai ales în contextul în care caută să creeze un grup unit, iar până acum roș-albaștrii au avut constant probleme cu accidentările. Cea mai recentă problemă a fost focarul de Covid-19 de la echipă. 

Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirile pentru jocul echipei în mod public, deși în momentul semnării contractului cu Iordănescu, acesta a menționat în una dintre clauze că patronul nu îl poate critica în spațiul public.

„Ar trebui să fie puțin mai diplomat!” 

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat situația de la FCSB, spunând că tehnicianul ar trebui să fie mai diplomat și să îl respecte pe patronul echipei. 

"Edi Iordănescu ar trebui să fie puțin mai diplomat, să nu bage în seamă toate cancan-urile. Patronul trebuie respectat, el îți dă banii, el face totul. Nu mă așteptam ca Gigi să fie așa cuminte de când a venit Edi la FCSB. A respectat clauzele.

Dacă spune antrenorului că nu este mulțumit de jocul echipei... el pentru ce dă banii? Să nu îl tragă la raspundere? Nu e nemulțumit de angajat, e nemulțumit de jocul echipei. E total altceva!", a declarat Dumitru Dragomir la PRO X

Modifică setările cookies