Sepsi OSK - FCU Craiova Cristiano Bergodi Superliga Superliga

„E o finală!” Cristiano Bergodi, înainte de meciul decisiv cu FCU Craiova: „Dacă nu faci asta acum, atunci când?”

Sepsi OSK va primi vizita celor de la FCU Craiova joi, 16 martie, de la ora 21:00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:01

Cele două echipe se duelează pentru un loc în play-off. În cazul în care oltenii fac egal sau câștigă, atunci FCU va ajunge lângă cele cinci echipe din vârful clasamentului. Pentru covăsneni, singura șansă de a ajunge în play-off este victoria.

„E o finală!” Cristiano Bergodi, înainte de meciul decisiv cu FCU Craiova: „Dacă nu faci asta acum, atunci când?”

Cristiano Bergodi a precizat că meciul de la Sfântu Gheorghe este o finală și că acum trebuie să se mobilizeze elevii săi, pentru a trece de FCU Craiova și a se califica în play-off-ul Superligii.

„Am avut aceleași zile la dispoziție. Cu jucătorii am vorbit, ne-am refăcut fizic. Vom juca această finală. E o finală, nu știu ce moral mai trebuie ridicat. Trebuie numai să câștigăm. Băieții conștientizează ei. Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când? În general, au avut un parcurs mai constant. Dacă am ajuns acolo aproape de ei, înseamnă că am făcut și noi puncte. Noi am avut probleme în unele meciuri din retur. Nu pot explica. 

Vom vedea cine e mai bun. Diferența va fi făcută de jucătorii care vor gestiona mai bine presiunea. Noi avem nevoie de un rezultat de trei puncte. Echipa care va avea mai multă încredere în calitățile proprii, va câștiga meciul. Trebuie să atingem un obiectiv. Nu am emoții, am fost mereu o persoană echilibrată. Am jucat meciuri importante. Repet, e o finală”, a spus Cristiano Bergodi, înainte de meci.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!