Marius Lacatus edi iordanescu Gica Hagi Ianis Hagi nationala romaniei Nationala

Marius Lăcătuș a intervenit în conflictul Hagi - Iordănescu: „Vreau să cred că Edi a făcut asta!”

Gică Hagi s-a dezlănțuit în direct la TV, pentru că fiul său, Ianis, nu a fost introdus în lista preliminară a selecționerului Edward Iordănescu pentru meciurile României de la finalul lunii martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 18:11

Ianis Hagi vine după o accidentare cumplită. Fiul „regelui” a fost indisponibil aproape un an, iar de când a revenit, fotbalistul a bifat 89 de minute în cinci meciuri pentru Rangers.

Marius Lăcătuș a intervenit în conflictul Hagi - Iordănescu: „Vreau să cred că Edi a făcut asta!”

Marius Lăcătuș a intervenit în conflictul momentului, având în vedere tensiunile dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. Tehnicianul a precizat că Ianis încă nu are ritmul necesar, dar speră că selecționerul României a purtat o discuție cu fiul „regelui” în ce privește evitarea convocării.

„Gică era supărat că Ianis nu a fost inclus pe lista preliminară, chiar a spus că nu și-ar fi dorit neapărat să joace, să fie în lot. Chiar vreau să cred că Edi a avut o discuție cu Ianis înainte de a face lista și i-a explicat motivele. Cred că a avut discuția asta între ei doi, poate Gică nu știe de ea sau poate știe.

Eu cred că cei de la Rangers nu riscau să-l bage în teren dacă nu era recuperat. E clar că ritmul nu-l are. Eu cred că și cei de la club au avut o discuție cu Ianis despre acest lucru, dacă să vină și să nu joace deloc. Poate Ianis rămâne acolo și e mai bine pentru el, pentru viitor”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit Digi Sport.

Gheorghe Hagi, reacție vehementă la adresa lui Edward Iordănescu

„Regele” a acuzat că fiul său nu a fost luat în calcul pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, în ciuda faptului că a revenit pe teren și a prins deja câteva minute de joc. Hagi a reamintit declarațiile făcute de selecționer în perioada în care Ianis Hagi a fost accidentat, când Edward Iordănescu spunea că mijlocașul reprezintă o piesă importantă pentru naționala de fotbal a României. 

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Sunt două lucruri importante. Primul, că Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu”, a spus Hagi, printre altele, la Digisport.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!