EXCLUSIV „E legea junglei, legea domnului Mititelu!” Reacție dură de la Sepsi după decizia de rejucare a meciului cu FC U Craiova 

Attila Hadnagy FC U Craiova Sepsi Sf Gheorghe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Martie 2023, 17:21
Data actualizarii: Joi 09 Martie 2023, 17:27

Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC U Craiova, după ce oltenii au făcut apel în urma deciziei Comisiei de Disciplină. 

Partida urmează a se rejuca pe 16 martie, însă oficialii clubului din Sf. Gheorghe s-au arătat extrem de nemulțumiți de decizie. Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a vorbit despre decizia luată, furios pe modul în care s-au desfășurat lucrurile, atacând și declarațiile sigure făcute de finanțatorul lui FC U Craiova în ultimele zile, care afirma că partida se va rejuca. 

Attila Hadnagy: „Înseamnă că s-a legalizat xenofobia!”

Mai mult, oficialul covăsnenilor dezvăluie că urmează să atace decizia luată de Comisia de Recurs la TAS. 

„Eram la masă cu toată conducerea, când am aflat vestea, toți ne-am ridicat de la masă și am plecat. E incredibil așa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să țipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă. Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel. 

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat pașii care trebuiau, arbitrii și observatorul nu au făcut ce trebuie. Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă 100%, că el știe. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat. 

Îmi pun și eu o întrebare, dacă noi conducem 2, 3 - 0 până la pauză, dacă spectatorii adverși țipă: 'afară, afară', se oprește meciul și după ce se rejudecă se rejoacă meciul de la 0-0, atunci ne dă de înțeles că se poate face orice.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS și noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte. Văd că în țara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu.”, a declarat Attila Hadnagy pentru Sport.ro și PRO TV 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!