„Câinii” și-au aflat 'nota de plată' după meciul cu FCSB! Amenzi mari primite de ambele cluburi + Ce suspendare a primit Filip

FCSB Comisia de Disciplina Dinamo steliano filip Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 15:18
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 15:20

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-a pronunțat în cazul incidentelor de la FCSB - Dinamo, 6-0. 

Niciunul dintre cele două cluburi nu a scăpat nesancționat după meciul care a înregistrat cel mai mare scor din istoria întâlnirilor dintre cele două. Ambele echipe au fost amendate cu sume importante de bani, iar Steliano Filip și-a aflat suspendarea.

Amenzi mari pentru Dinamo și FCSB 

Comisia de Disciplină a decis să amendeze ambele cluburi pentru incidentele petrecute pe Arena Națională. Astfel, clubul organizator, FCSB, a fost amendat cu 15 000 de RON, din cauza comportamentului suporterilor, care au folosit materiale pirotehnice în timpul desfășurării meciului, informează digisport.ro

Nici Dinamo nu a scăpat, însă amenda „câinilor” este puțin mai mică. Clubul din Ștefan cel Mare va trebui să plătească o amendă de 10 000 de RON. Pentru Dinamo amenda nu reprezintă cea mai bună veste, în contextul situației financiare de la club. 

Steliano Filip, suspendat după eliminarea cu FCSB

Jucătorul lui Dinamo a fost eliminat în minutul 37, după un presupus fault la Valentin Gheorghe, la marginea terenului. Din acel moment, echilibrul partidei a fost destabilizat, deși decizia luată de Kovacs a fost dur contestată. 

Mai mult, jucătorul a vorbit la finalul meciului, criticând atitudinea „centralului”, pe care l-a numit: 'arogant'

Conform sursei citate, Steliano Filip a fost suspendat pentru două etape și a fost amendat cu 2 900 de RON. Astfel, jucătorul va absenta în meciurile cu Botoșani și CSU Craiova.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!