VIDEO EXCLUSIV "E justificat cartonașul roșu". Opinia tranșantă a lui Cristian Balaj despre eliminarea lui Filip

FCSB s-a impus cu 6-0 în fața celor de la Dinamo, însă partida nu a fost lipsită de incidente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 11:01
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 12:34

În minutul 37 al derby-ului de pe Arena Națională, la scorul de 1-0 pentru trupa lui Iordănescu, la o acțiune pe banda stângă a atacului roș-albaștrilor, Vali Gheorghe a încercat să pătrundă spre centru, dar Steliano Filip, venit dinspre centrul terenului, l-a atacat pe mijlocașul gazdelor.

Fostul jucător al Astrei a căzut "secerat", iar Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu mijlocașului trupei din Ștefan cel Mare. 

"Nu trebuie să vedem un jucător cu un picior rupt"
 

Într-o intervenție în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Cristian Balaj a discutat despre fazele controversate de arbitraj din timpul partidei, vorbind inclusiv despre eliminarea lui Filip. 

"Nu vă ascund faptul că în momentul în care am văzut intrarea lui Filip, cu agresivitatea și răutatea sa, părerea mea a fost că este justificat cartonașul roșu. E păcat că un jucător care cu un minut înainte a fost atenționat de arbitru, să aibă o asemenea intrare... să îți faci singur dreptate. Nu am fost surprins că i s-a arătat roșu", a declarat Balaj la "Ora Exactă în Sport". 

Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 37, atunci când Steliano Filip a văzut cartonașul roșu, pentru un presupus fault la Valentin Gheorghe, în marginea terenului. Steliano Filip a refuzat să iasă de pe teren imediat după ce a primit cartonașul roșu, iar la finalul meciului a explicat dece a făcut acest gest.

"Când pierzi cu 6-0 e dificil să mai vorbeşti despre arbitraj, dar arbitrajul este important în orice moment. Au fost câteva decizii ciudate... Meciul s-a terminat în momentul în care Steliano Filip a primit cartonaşul roşu. În zece pentru noi, care aveam mulţi jucători veniţi în ultimele zile, a fost foarte greu să ne organizăm", a explicat Dario Bonetti, antrenorul dinamoviștilor. 

Modifică setările cookies