FCSB - Dinamo 6-0 Adrian Porumboiu Fotbal intern

Opinia specialistului. Ce susține Porumboiu despre eliminarea lui Steliano Filip 

FCSB - Dinamo 6-0, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 23:29
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 23:52

Partida de pe Arena Națională a fost marcată de eliminarea gratuită a dinamovistului Steliano Filip, în prima repriză, după o intrare asupra lui Vali Gheorghe. "Cel mult puteam primi galben pentru intenție", a spus Filip, la finalul partidei, la microfonul Digi Sport. 

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu și-a expus opinia despre eliminarea lui Steliano Filip. 

  • Adrian Porumboiu

Opinia specialistului. Ce susține Porumboiu despre eliminarea lui Steliano Filip 

„Nu a fost roșu. Nu știu ce a judecat. Putea să-i spună al 4-lea oficial. În același timp, a fost un 11 metri clar pentru FCSB, la 0-0. Apoi, nu a mai contat. A jucat o echipă organizată, contra unei echipe făcute de pe o zi pe alta. Se vede diferența de pregătire, de valoare, de omogenitate.

Nici nu mai are sens să vorbim de arbitraj. Ele trebuie doar consemnate pentru Comisia Centrală, pentru să nu se mai repete. Cum au fost faza de la 11 metri și eliminarea. În 10 jucători le va fi foarte greu.

La 11 metri, nu l-am înțeles. Se vede clar cu Răuță întinde piciorul și faultează. Un 11 metri de manual. Iar la roșu, a fost contact, dar nu de roșu. Trebuie să fii echilibrat, să analizezi fazele cu discernământ, și după, litera și spiritul regulilor jocului”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru ProSport. 

Modifică setările cookies