Liga 1

„Becali te calcă pe cap!” Un fost antrenor din Liga 1, sfaturi pentru Edi Iordănescu: „Asta trebuie să faci”

Edi Iordănescu nu va avea viață ușoară la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 14:50
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 14:55

Deși și-a betonat contractul cu clauze imposibile, în încercarea de a-l ține pe Gigi Becali cât mai departe de echipă, Edi Iordănescu nu va scăpa de intervențiile patronului la echipă, este de părere Ionuț Chirilă.

„Antrenorul care va avea capacitatea să-i explice lui Gigi Becali, chiar să-l antreneze pe el, și să-i demonstreze cu argumente indubitabile că tot ceea-i ce spune pune în practică iar Gigi să vadă că lucrurile stau așa, va duce clar la o liniște deplină pentru a se lucra în condiții normale.

Dar, e foarte important ca pe Gigi să-l înveți fotbal! Asta va fi misiunea lui. Nu este un lucru pe care să-l consideri un servilism. Lui Gigi îi place fotbalul, îi place să asculte și trebuie să-i spui lucrurile așa cum se vor desfășura.

Gigi este un om cu o inteligență nativă extraordinară. Când te simte slab, te calcă pe cap! În momentul în care nu ai un limbaj cu el cu care să-l domini și cu care să demonstrezi că știi fotbal și să ai o cultură fotbalistică bogată cu care să-l tempereze, ești curățat!”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit Digi Sport.

„Trebuie să-l domini”
 

Chirilă susține că Gigi Becali nu poate fi ținut departe de echipă decât într-un singur fel: antrenorul FCSB-ului să-l domine din punct de vedere al cunoștințelor fotbalistice.

„A avut atâtea nemulțumiri și atâtea, știind orgoliul lui de a fi numărul 1 în tot ceea ce face, că i-a călcat pe cap. La Steaua s-au adus și jucători nu întotdeauna în baza unei filosofii câștigătoare. Primul lucru este ca Gigi să fie antrenat și atunci va fi liniște la FCSB.

Trebuie să-l domini din punct de vedere al capacității de cunoaștere și înțelegere”, a mai spus Chirilă.

Ionuț Chirilă este liber de contract din aprilie 2017, atunci când și-a încheiat colaborarea cu ASA Târgu Mureș.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies