Liga 1

Prima reacție a CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea!

FCSB își dorește să revină în Ghencea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 18:04
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 18:19

Clubul a făcut o cerere oficială în acest sens, la finalul lunii iulie, iar clubul armatei a reacționat recent, pentru digisport.ro. Aceștia au spus că, într-adevăr, există o cerere înregistrată, însă ea nu a fost soluționată.

"Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

  • Prima reacție a CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea!

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu", anunță Steaua, pentru sursa citată.

CSA Steaua nu poate refuza cereri de închiriere, fără a fi analizate înainte. Singura variantă prin care o cerere poate fi refuzată dacă zilele în care se vor disputa partidele lui CSA Steaua și FCSB coincid. Vorbim aici și de echipa de rugby, a CSA, care poate evolua, de asemenea, pe arena din Ghencea.

Astfel că, dacă FCSB va dori să închirieze arena în zile în care nici echipa de fotbal, nici cea de rugby a armatei nu au programate partide acasă. Decizia finală va aparține clubului CSA Steaua.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies