„Asta încurcă alegerile selecționerului!” Niczuly, dezamăgit de înfrângerea cu CFR Cluj 

Roland Niczuly CFR Cluj Sepsi Sf Gheorghe Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 22:45
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 22:46

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Covăsnenii nu sunt deloc în cea mai bună formă în acest sezon, deși sezonul trecut s-au luptat în play-off și au jucat și în preliminariile Conference League. Sepsi are o singură victorie în campionat în acest sezon, cea din prima etapă.

Cu un antrenor nou pe bancă, covăsnenii nu și-au regăsit încă forma, iar acum au bifat a doua înfrângere consecutivă. 

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, care a avut încă o prestație bună, însă fără ca acest lucru să se vadă pe tabelă, a reușit să apere inițial penalty-ul lui Culio, însă argentinianul a reușit să înscrie cu noroc, după ce balonul respins s-a dus spre poartă.

Goalkeeper-ul a vorbit la finalul partidei, vizibil dezamăgit de forma slabă a echipei, dar și de faptul că acest lucru poate influența alegerile selecționerului. Niczuly a fost inclus de Rădoi pe lista lungă a jucătorilor selectați pentru meciurile din noiembrie. 

„E frustrant pentru un portar!”

„Din păcate nu reușim să ieșim din pasa asta foarte proastă, nu am mai reușit să câștigăm din prima etapă. Nu știu ce se întâmplă în ultimii 30 de metri, nu ne facem ocazii, nu avem niciun șut. Avem nevoie urgentă de puncte, s-a rupt ceva, nu ne-a ieșit ce ne-am propus, trebuie să ne ridicăm și să urcăm cât mai repede în clasament. 

Pentru un portar e frustrant când reușește să pareze un 11 metri și atacantul advers reușește să urmărească mingea și să o bage în poartă. Trebuie să ieșim din pasa asta proastă. 

Pe orice portar și orice fundaș, când se primesc goluri îi încurcă în a face alegerile selecționerul României. Mă bucur că sunt în aria lărgită, dar trebuie să ne ajutăm unul pe celălalt și să urcăm cât mai repede în clasament”, a spus Niczuly la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!