Alexandru Chipciu Marius Sumudica mercato intern U Cluj Superliga

FOTO „A fost o perioadă neagră!” Chipciu a vorbit despre CFR Cluj: „Nu am ascultat de Marius Șumudică”

Alexandru Chipciu (33 ani) a fost prezentat oficial la Universitatea Cluj în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:37
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:38

Înainte de mutarea sa la 'U', Chipciu a evoluat preț de un sezon și jumătate pentru CFR Cluj. Gruparea ardeleană nu i-a mai prelungit contractul, care urma să expire la sfârșitul lui iunie 2022, iar Alex Chipciu a ajuns la rivala ardelenilor, 'U' Cluj. 

„A fost o perioadă neagră”

Chipciu a dezvăluit că nu l-a ascultat pe Marius Șumudică când a trebuit. Tehnicianul lui Al-Shabab i-a spus să nu se ducă la CFR, dar fostul internațional român a semnat cu formația din Gruia și nu a avut chiar cele mai bune performanțe.

”A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Și cu Marius Șumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câștigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici.

Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r. FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era așa mare”, a declarat Alex Chipciu, potrivit Antena Sport.

Primele declarații ale lui Chipciu după ce a semnat cu 'U' Cluj

Mijlocașul a anunțat la conferința de prezentare că își dorește să aibă rezultate bune alături de U Cluj, care să-i bucure pe suporterii echipei din Ardeal.

„Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să avem un sezon bun”, au fost cuvintele lui Alex Chipciu, potrivit site-ului oficial al clubului Universitatea Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!