VIDEO EXCLUSIV Florin Niță, la CFR Cluj? "O mutare spectaculoasă și un câștig pentru echipă!"

Florin Niță (34 de ani) va pleca de la Sparta Praga în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:14
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:15

Niță, aflat la Sparta Praga din ianuarie 2018, nu a mai jucat într-un meci oficial pentru echipa de club din noiembrie 2021. Cehii au preferat să mizeze pe alți portari, iar goalkeeper-ul echipei naționale a fost lăsat de cele mai multe ori în afara lotului.

Florin Niță, la CFR Cluj?

Nemulțumit de statutul său de la Sparta Praga, Florin Niță va pleca de la Sparta Praga în această vară, fapt confirmat inclusiv de agentul Bogdan Apostu, care a anunțat că una dintre echipele interesate de portar este campioana României, CFR Cluj.

Antrenorul Leo Grozavu crede că ar fi o mutare inspirată a lui CFR Cluj, iar Niță ar putea fi un adevărat câștig pentru echipa lui Dan Petrescu.

"Ar fi o mutare spectaculoasă pentru CFR Cluj și un câștig pentru echipă. Știm cu toții, postul de portar are un rol important în cadrul unei echipe, mai ales atunci când îți propui obiective importante, câștigarea campionatului sau participarea cât mai lungă în cupele europene. Niță ar fi un câștig pentru CFR, el a arătat, cel puțin la echipa națională, o formă bună. Sigur, la ultimul meci, hai să spunem că a fost mai ezitant. În rest, a avut evoluții apreciate.

Eu cred că și anul trecut CFR a avut un culoar destul de bun pentru a pătrunde chiar în grupele Champions League. Cu atât mai mult în Europa League. Și în acest an e un culoar destul de bun. Atunci când ești cap de serie în tururile preliminare, culoarul pe care intri nu e unul foarte dificil, cum era cu ani în urmă. Există o șansă sporită să ajungă măcar în grupele Europa League", a spus Leo Grozavu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • 23 de meciuri a strâns Florin Niță la Sparta Praga în sezonul trecut
  • 110 partide a strâns Niță în tricoul Spartei, în 41 dintre ele menținându-și poarta intactă

Bogdan Apostu a confirmat plecarea lui Florin Niță de la Sparta Praga

Impresarul Bogdan Apostu a confirmat că Florin Niță va pleca de la Sparta Praga în această vară și "va face obiectul unui transfer important".

"Următorul transfer important va fi cel al lui Florin Niță. Cu siguranță va pleca de la Sparta Praga și va face obiectul unui transfer important. Rămâne să vedem unde, există discuții pe mai multe planuri. În cel mai scurt timp, Florin va lua o decizie. El poate să apere la orice echipă, e o strategie, viziunea clubului. A demonstrat peste tot că poate și sunt sigur că va apăra la o echipă de nivelul lui.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă normală, medie, din două considerente: Florin Niță este titularul echipei naționale și din rațiuni financiare, are un salariu pe care nicio echipă medie nu i-l poate suporta.  Va fi o echipă importantă! Va evolua constant de acum încolo. Sunt discuții concrete, avansate. M-au întrebat mai mulți de el, nu doar CFR Cluj", a spus Bogdan Apostu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!