Daniel Popa Coreea de Sud Daejeon Hana Citizen K League 2 Willyan Stranieri

OFICIAL ”Good luck!”. Daniel Popa pleacă după ce s-a făcut de râs în Coreea de Sud. Daejeon deja transferase un brazilian în locul lui

Atacantul Daniel Popa nu a reușit să înscrie niciun gol pentru Daejeon Hana Citizen, echipă din K League 2 care l-a transferat în luna martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 10:45
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 10:46

UPDATE Daejeon Hana Citizen a anunțat luni dimineața că Daniel Popa a plecat de la echipă. ”Din păcate, înțelegerea dintre Daniel Popa și Daejeon Hana Citizen a luat sfârșit. Sperăm ca viitorul lui Popa să fie plin de realizări și noroc”, au scris sud-coreenii pe pagina oficială de Facebook.

Știrea inițială

Fostul atacant al lui Dinamo sau al Chindiei Târgoviște, Daniel Popa, nu s-a impus în liga a doua din Coreea de Sud, acolo unde s-a transferat în luna martie la Daejeon Hana Citizen, și va părăsi clubul din K League 2.

Deși folosit de regulă ca titular, Popa a jucat 9 meciuri în campionatul sud-coreean fără să bifeze vreo reușită, așa că Daejeon, echipă care se luptă pentru promovarea în prima ligă, deja s-a orientat spre un alt fotbalist ofensiv.

În plin campionat, Daejeon a transferat vineri un atacant brazilian

Vineri, brazilianul Willyan, care joacă extremă, crescut de Torino și trecut prin campionatele din Portugalia și Grecia, a fost transferat de Daejeon de la rivala Gyeongnam FC.

Deocamdată, anunțul plecării lui Popa de la clubul sud-coreean nu a fost făcut oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!