VIDEO tulburator cu "Ronaldinho" de la Viitorul! Din cauza asta nu mai joaca! "Voi reveni si o sa fiu cel mai bun iar...PUNCT"

VIDEO tulburator cu "Ronaldinho" de la Viitorul! Din cauza asta nu mai joaca! "Voi reveni si o sa fiu cel mai bun iar...PUNCT"

Eric de Oliveira traverseaza o perioada dificila.

Jucatorul celor de la Viitorul nu a mai jucat un meci intreg din luna august a lui 2019, cand a marcat in remiza cu Botosani. Brazilianul a mai jucat 16 minute in meciul de cupa cu Sanatatea Cluj pe 26 septembrie, cand Viitorul a fost invinsa surprinzator cu 1-0.

Eric a fost acuzat ca nu mai joaca din cauza kilogramelor in plus, insa adevarul este altul. Brazilianul s-a confruntat cu o accidentare dureroasa, avand ligamentul colateral intern partial rupt. Jucatorul lui Hagi nu a fost nevoit sa se opereze, insa a avut nevoie de un tratament injectabil.

"De asta nu joc,3 luni tot cu injectie,fizioterapie,nerabdare,nervi,incercand sa revin!! Ligament Colateral intern rupt partial,fara sa fiu nevoit sa ma operez! Acum stiti dc nu am mai jucat. In curand voi revin si o sa fiu cel mai bun iar...punct", a postat jucatorul pe pagina de Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Times: China a descoperit coronavirusul în 2013 şi l-a ţinut ascuns într-un laborator din Wuhan
BRAT