Hermannstadt - Viitorul 1-1 | "Arbitrajul romanesc nu are nevoie de astfel de oameni." Iuliu Muresan a TUNAT la finalul partidei

Hermannstadt - Viitorul 1-1 | "Arbitrajul romanesc nu are nevoie de astfel de oameni." Iuliu Muresan a TUNAT la finalul partidei

Toate fazele aici.

Directorul sportiv al celor de la Hermannstadt a tinut sa aiba o reactie la finalul partidei, in consecinta a arbitrajului prestat de Cojocaru.

"Echipa lui Hagi a avut un singur sut in afara de penalty. Chiar daca poate au avut o posesie mai buna, nu a fost eficienta. Ce vreau eu sa subliniez, este arbitrajul. Desi deobicei nu o fac, in seara asta ma simt obligat sa o fac. Arbitrii romani sunt influentati de cei care sunt scandalagii. Vreau sa spun ca sunt sigur ca la pauza meciului, Gica Hagi, pe care il respect foarte mult, striga si zicea anumite cuvinte la adresa arbitrului. Eu daca eram, il eliminam, dar in schimb a fost eliminat antrenorul nostru. Niciunul din cele doua penalty-uri pe care le-a primit Viitorul nu a fost foarte clar. Arbitrajul romanesc nu are nevoie de oameni nehotarati, care sa cedeze la presiuni si sa dezavantajeze echipele mici. Este un lucru foarte neplacut si comisia centrala ar trebui  sa fie foarte preocupata de acest aspect. Azi dupa parerea mea, am fost dezavantajati", a spus Iuliu Muresan la finalul partideiVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT