Gigi Multescu Dinamo FC Arges George Neagu Superliga

EXCLUSIV Mulțescu îl laudă pe George Neagu, preparatorul fizic de la FC Argeș, implicat în scandalul cu Florin Tănase! Ce a spus fostul antrenor al lui Dinamo despre fostul său colaborator

George Neagu (36 ani) este preparatorul fizic al celor de la FC Argeș, iar în ultimele zile a fost în centrul unui conflict, după meciul cu FCSB, 2-3. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 15:46
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 15:59

Preparatorul fizic al argeșenilor a fost implicat într-o altercație cu căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase (27 ani), care a avut loc pe tunelul către vestiare, la finalul meciului câștigat de FCSB după golul marcat de Andrei Dumiter în prelungiri. Tănase a oferit detalii la interviul de la finalul partidei, arătându-se dezamăgit de incidentul petrecut pe tunel. 

Poliția a fost chemată la stadion, însă jucătorul FCSB-ului a decis să nu facă plângere, după cum a confirmat chiar preparatorul fizic al lui FC Argeș, care nu a negat existența conflictului. 

Gigi Mulțescu, cuvinte de laudă pentru George Neagu 

George Neagu a fost o bună perioadă de timp preparator fizic la Dinamo și a colaborat cu Gheorghe Mulțescu în perioada în care experimentatul tehnician i-a pregătit pe „câini”. Mai mult, Neagu a fost o piesă principală în salvarea de la retrogradare a grupării din Ștefan cel Mare în sezonul trecut, însă a renunțat la postul său după ce conducerea i-a făcut o propunere diferită față de înțelegerea pe care o avea cu cei din DDB.

Absența lui și-a spus cuvântul, Dinamo având mari probleme în rândul acidentărior. Gheorghe Mulțescu a vorbit cu www.sport.ro despre fostul său colaborator, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

„Am lucrat cu el și vreau să spun că m-a impresionat valoarea lui George, cât am colaborat, doar ca o paranteză. Dacă nu îi dai șansă preparatorului să își facă treaba sau antrenorului să își facă antrenamentul tehnic, ce rămâne pentru antrenorul principal este vorba de antrenamentul tactic. George ducea la superlativ și antrenamentul fizic și tehnic, iar la tactic, sigur că ponderea o aveam eu, dar colaboram cu antrenorii secunzi, cu ei m-am sfătuit foarte mult. 

George este un antrenor foarte pregătit, ar putea să fie în orice moment antrenor principal, dar e foarte tânăr. Reușește să rezolve antrenamentul fizic și cel tehnic. Am colaborat cu succes, când echipa era la retrogradare, George a știut cum să rezolve, din punct de vedere fizic. Ne sfătuiam mereu, colaborarea a fost extraordinară, dar după părerea mea, în momentul de față este cel mai bun preparator. 

În ultima perioadă nu e așa important că Dinamo m-a pierdut pe mine, poate au câștigat mai mult cu alții. Problema e că au pierdut sigur cu preparatorul, iar aici îmi pare rău”, a declarat Gigi Mulțescu pentru www.sport.ro 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!