Cosmin Contra Dinamo Ioan Marginean Superliga Spaniolii sunt 'All In' pentru Cosmin Contra! "El ramane prima optiune!" Fostul selectioner, singurul care poate construi 'New Dinamo'

Spaniolii sunt 'All In' pentru Cosmin Contra! "El ramane prima optiune!" Fostul selectioner, singurul care poate construi 'New Dinamo'

Cosmin Contra ramane in continuare principala varianta pentru postul de antrenor de la Dinamo, in ciuda faptului ca Gigi Multescu si-a prelungit recent intelegerea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 August 2020, 17:06
Data actualizarii: Vineri 21 August 2020, 17:10

Gigi Multescu nu va avea viitor pe banca lui Dinamo. Noii investitori incearca in continuare sa il aduca pe Cosmin Contra, pe care il vad singurul capabil sa le puna in aplicare proiectul.

Pablo Cortacero vrea sa aduca mai mult jucatori spanioli si fostul selectioner al Romaniei cunoaste foarte bine 'modelul spaniol' care se doreste a fi implementat la Dinamo.

Anuntul a fost facut de Ioan Marginean, care este favorit sa preia o functie in conducerea clubului din Stefan cel Mare:

"Luni se intoarce Pablo Cortacero. Prima optiune ramane Cosmin Contra. El ii cunoaste bine pe spanioli, asta pentru ca vor veni 7-8 jucatori spanioli, ei vor un lot de 32 de jucatori.

Vor sa implementeze un model spaniol, de baza sportiva se ocupa Ruffo Collado, a fost manager la academii, e bine ca oamenii se ocupa de baza de jos. 

Echipa a doua e necesara, nu mai pierzi jucatorii pe care ii formezi, pot ajuta in caz de coronavirus. Vor o academie care sa rivalizeze cu Gigi Becali, cu Viitorul", a spus Ioan Marginean pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!