Rapid Arena Nationala FCSB Liga 1 Superliga

Veste uriașă pentru FCSB și Rapid! Concertul de pe Arena Națională a fost anulat

FCSB și Rapid nu vor mai trebui să plece de pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 20:41
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 20:55

Cele două mari rivale din Liga 1 au primit o veste excelentă în această seară. Vor putea disputa și următoarele meciuri de pe teren propriu pe cea mai mare arenă a țării și în această lună.

Concertul Forever Hit care trebuia să aibă loc sâmbătă pe 18 septembrie la București, pe Arena Națională, a fost anulat,  iar FCSB și Rapid vor putea continua să joace acolo meciurile de „acasă” până în octombrie, când va avea loc "The International", competiție online de Dota 2.

„Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022” a fost mesajul transmis de organizatorii în urmă cu scurt timp.

FCSB și Rapid nu vor avea acces pe Arena Națională în octombrie

Arena Națională va găzdui în perioada 7-10 octombrie faza grupelor turneului "The International", competiție online de Dota 2. Pe 12 octombrie se va desfășura faza principală a competiției, iar pe pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor înfrunta pentru câștigarea trofeului Aegis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies