Liga 1

Anunt URIAS pentru Dinamo! "Cainii" si-ar putea implini un VIS: "Domnul Badea renunta la toate drepturile pentru a se construi un nou STADION!"

Dinamo primeste in sfarsit o veste buna! "Cainii" ar putea beneficia in viitorul apropiat de o noua arena in Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2020, 19:23
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2020, 19:29

Mircea Lucescu a facut anuntul care poate implini un vis pentru toata suflarea dinamovista. "Cainii" ar putea avea un nou stadion.

Lucescu spune ca a avut o discutie cu Nicolae Badea si acesta l-a asigurat ca va face tot posibilul ca stadionul sa se poata construi.

Fanii din Peluza Catalin Hildan anuntau in urma cu cateva zile ca acesta este unul din principalele lor obiective pentru viitorul echipei si se pare ca eforturile lor au avut succes:

"Se pare ca domnul Badea renunta la toate drepturile pe care le-a avut in favoarea construirii unui nou stadion. Se asteapta doar reglementarea juridica a acelui loc. 

Din discutia pe care am avut-o cu domnul Badea asa a spus. Va face tot ce este posibil ca sa se construiasca stadionul", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Modifică setările cookies