Cum o mai scoate la capat Dinamo?! Amenda URIASA pe care clubul risca sa o plateasca dupa noile cazuri de Covid-19

Cum o mai scoate la capat Dinamo?! Amenda URIASA pe care clubul risca sa o plateasca dupa noile cazuri de Covid-19

La Dinamo au fost depistate 6 cazuri de coronavirus, iar acum echipa risca sa primeasca o amenda uriasa.

Mrzljak, Grigore, Popescu, Stefan Fara, Rauta si Vali Lazar, sunt jucatorii lui Dinamo care au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

Partida Dinamo – Chindia, restanta din etapa a 3-a, care urma sa se joace azi, a fost amanata. 

Dupa ce la echipa a aparut un focar de coronavirus, Dinamo risca sa primeasca o amenda uriasa. Potrivit protocolului sanitar, clubul din Stefan cel Mare ar putea incasa o amenda de 20 de mii de euro.

Protocolul sanitar FRF:

"Amenda de 100.000 de lei pentru aparitia la un club a unui focar de infectie (minimum 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de functia detinuta, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifica pentru COVID-19)".

Cand sunt depistate mai multe cazuri la o echipa, se considera ca exista un focar de infectie.  Jucatorii care au iesit pozitiv au mers la spital pentru a repeta testele, restul de jucatori au intrat in izolare. Dupa ce vor trece 5 zile, testele vor fi repetate, iar daca vor iesi negative, echipa se poate intoarce la antrenamente.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT