EXCLUSIV Verdictul pentru patronul FCSB, după 20 de ani în fotbal: "Gigi Becali a ajuns la liceu, chiar a început să aibă ochi la jucători"

Gigi Becali Becali FCSB FCSB fcsb campioana Florin Manea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 15:30
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 19:02

FCSB este lider în campionat și echipa considerată favorită la câștigarea titlului de campioană. 

FCSB este lider în SuperLigă și are cel mai scump lot

În acest sezon, FCSB este lider în SuperLigă, cu 30 de puncte acumulate în 13 meciuri jucate, golaveraj +14 (25-11). "Roș-albaștrii" sunt urmați în clasament de CFR Cluj (27p, 13m, +13), FC Rapid 1923 (23p, 13m, +11) și CSU Craiova (22p, 13m, +7). Clubul are cel mai valoros lot din primul eșalon, grupul de jucători fiind cotat la 30.13 milioane de euro

Ultimul titlu cucerit de trupa din Berceni datează din sezonul 2014-2015, când Costel Gâlcă era antrenor pricipal. De atunci, clubul patronat de Gigi Becali a terminat de șapte ori pe locul secund. Impresarul Florin Manea crede că patronul a acumulat destulă experiență pentru a selecta jucătorii potriviți, care să-i aducă în sfârșit titlul.   

"FCSB mi se pare că are o echipă mai bună ca ceilalți"

"Favorite la titlul de campioană sunt FCSB și CFR Cluj, zic eu. FCSB e favorită la locul doi de zece ani de zile, dar acum mi se pare că are o echipă mai bună ca ceilalți. Anul ăsta au și valoare în echipă. În plus, și-au găsit un anumit echilibru între Gigi Becali, Charalambous și Pintilii. Este cât de cât o unitate. S-au înțeles cum funcționează lucrurile și nu mai comentează nimeni.

Gigi Becali are 20 de ani în fotbal, nu ai cum, deja are liceul, e la liceu. Gigi e în fotbal din 2003, a început să înțeleagă mai bine. Uite, drept dovadă, toți dădeau declarații despre Radu Drăgușin, până a ieșit Gigi și a spus 'e foarte bun, face 70-100 de milioane'. Gigi chiar a început să aibă ochi la jucători, de atâția ani de când muncește a început să aibă ochi", a declarat Florin Manea pentru PRO TV Sport și Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!