Gigi Becali FCSB Petrolul Ploiesti Superliga Gigi Becali

Gigi Becali și-ar putea asigura semnătura a doi jucători de la o rivală, chiar înaintea meciului direct: „Să vină cu cash!”.

FCSB pare asigurată în defensiva cu Dawa și Ngezana în fața porții, dar cu toate acestea, Gigi Becali este în căutarea unui fundaș central și a unui atacant.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 11:09
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 11:19

Claudiu Tudor (38 ani), președintele Petrolului, se laudă că ploieștenii dispun de jucătorii de care are nevoie Gigi Becali și anunță că sunt de vânzare.

Oficialul Petrolului a anunțat că jucătorii Bart Meijers (26 ani) și Marian Huja (24 ani) sunt de vânzare, însă Gigi Becail va trebui să bage mâna adânc în buzunare dacă va dori să-i aducă la FCSB.

Toți jucătorii de la Petrolul sunt de vânzare

Tudor susține că este dispus să negocieze cu Gigi Becali încă de pe acum, însă jucător vor semna cu vicecampioana României abia în ianuarie.

„Meijers a făcut o cursă extraordinară, de la Chiricheș n-am mai văzut o asemenea cursă. Este căpitanul echipei, a făcut un joc extraordinar, e cam liderul echipei. La cât îl evaluăm? De la un milion în sus! Să vă uitați, n-a făcut nicio greșeală de când a început campionatul. Este extraordinar.

Huja? La ce gol a dat, dacă pe Meijers cerem un milion, pe Marian cerem două! Are calitate multă. Să mai dea goluri de acest gen și pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Domnul Becali poate să vină cu oferte, dar cu cash, nu din gură. Nu ne deranjează nici înainte de meci, că o facem (n.r. - afacerea) la iarnă”, a spus Claudiu Tudor, potrivit GSP.

Petrolul Ploiești și FCSB se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 14 din Superliga. „Lupii galbeni” vin cu moral bun, după ce au zdrobit Universitatea Craiova, scor 3-1. FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!