Gigi Becali Curtea de Apel Bucuresti FCSB Superliga Gigi Becali

Gigi Becali nu renunță, după decizia CAB: „Ne e favorabilă. Merg mai departe pentru suporteri”

Gigi Becali, patronul FCSB, interpretează în cheie diferită decizia dată de Curtea de Apel București în dosarul palmaresului Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 13:14
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 13:19

Dacă Florin Talpan a primit ca pe o victorie sentința CAB în „Dosarul Palmaresului”, Gigi Becali susține că hotărârea intenței îi e favorabilă vicecampioanei României, deoarece îi interzice lui CSA Steaua să emită pretenții la palmaresul echipei care în anul 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

„Hotărârea e favorabilă și spune: ‘Nu pot permite, nu pot avea ei pretenții la palmares’. CSA nu poate să emită pretenții.

Ce altceva? (n.r. - mergeți la ÎCCJ?) Și asta ne e favorabilă nouă, dar mergem mai departe ca să fie mai clară că acum au divizat palmaresul în 4. Palmaresul e numai unul, nu poate fi divizat.

Becali susține că va continua lupta cu CSA, pentru suporteri

Nu se poate diviza palmaresul în patru. Palmaresul este unul și punct. Cine îl are și cine nu îl are. Nu îl divizezi pentru că nu ai cum. Crezi că mă interesează? Suporterii cer, nu mă interesează pe mine asta.

Eu fac asta pentru suporteri. Din punctul meu de vedere, nu mă interesează. Eu știu unde este palmaresul și toată lumea știe unde este. Este la continuitate. Ce mă interesează altceva?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În urma deciziei luate luni, lui CSA Steaua îi revine, în consecință, palmaresul din 1947-1998, incluzând Cupa Campionilor Europeni din 1986 și toate celelalte trofee cucerite în perioada respectivă, în timp ce FCSB-ului îi revine perioada 2003-2017. De asemenea, perioada 1998-2003 i-a fost atribuită celor de la AFC Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!