Basarab Panduru Dorin Rotariu FCSB Fotbal intern Basarab Panduru

Basarab Panduru, nemilos cu Dorin Rotariu: „Domnul Becali să facă ce vrea! Eşti la fel ca ceilalţi”

Dorin Rotariu (28 de ani) a debutat la FCSB însă nu a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali (65 de ani) de la primul meci în tricoul roș-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 12:30
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 12:31
Din articol

Basarab Panduru este de părere că fostul dinamovist va ajunge în aceeași situație în care s-au aflat și alți jucători care au venit la FCSB cu gândul că vor face pasul către următorul nivel în carieră.

„Creierul cred că e tocat pe zi ce trece, nu e problema că nu ştiu ei fotbal, când vii ştii ce te aşteaptă, a venit Rotariu, ce s-a întâmplat pâna să vin eu, cu ăla, cu ăla, de ce vii?

Că ai 20 de mii pe lună, şi Nea Gigi să facă ce vrea, nu ai nicio scuză când vii aici, ştiai. Vezi ce se întâmplă cu ceilalţi şi tu te duci tot acolo. El ştie că ajunge în situaţia asta, dacă nu vii şi speri că eşti nu ştiu cum, eşti diferit de ceilalţi, cum eşti, nu eşti nimic, eşti la fel ca ceilalţi.

A sperat şi Miculescu, păi nu vezi că toţi ceilalţi dinaintea ta au sperat toţi? Adică nu iţi dai seama că toată lumea speră înaintea ta, că tu eşti ce, eşti altfel, eşti diferit de ceilalţi?

Deci niciunul nu trebuie să se plângă, au nişte salarii grase, mari de tot, când vin sunt mulţumiţi”, a spus Basarab Panduru, potrivit Orangesport.

Despre Dorin Rotariu

Rotariu, jucător format la Poli Timişoara, a fost transferat în 2012 la Dinamo Bucureşti, după care a mai evoluat la FC Bruges, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogoreţ Razgrad şi Atromitos.

Dorin Rotariu are zece selecţii şi un gol în echipa naţională, pentru care nu a mai jucat din 2019.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!