VAR si amar! Cand ar putea fi implementat arbitrajul video in Romania: "Forurile europene discuta cu Liga si Federatia!" 

VAR si amar! Cand ar putea fi implementat arbitrajul video in Romania: "Forurile europene discuta cu Liga si Federatia!" 

Presedintele AFAN a vorbit despre implementarea VAR in Romania. 

Emilian Hulubei, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori a discutat unul dintre cel mai arzatoare subiecte din fotbalul romanesc: VAR in Liga 1! 

Hulubei a explicat importanta ultilizarii sistemului de arbitraj video, exemplificand chiar meciul dintre Poli Iasi si Hermannstadt. Oficialii lui Poli s-au plans de arbitraj, iar presedintele AFAN a recunoscut ca daca VAR ar fi fost implementat, scorul ar fi fost diferit. 

"Din cate s-a discutat ultima data, cred ca VAR-ul va fi implenentat din play-off-ul Ligii 1 din sezonul viitor. Nu este destul de departe, dar tinand cont ca mai este un sezon regulat care se va juca, pare destul de departe. Vor mai exista discutii legate de arbitraj.

Vedem cum va fi implementat, pentru ca nici noi nu stim. Sunt discutii in continuare intre Liga, Federatie si forurile europene. Vedem cum se va putea implementa in Romania, dar eu cred ca este necesar. Si uite, daca aveam VAR aseara probabil nu mai ajungeam la discutiile astea si probabil ca Iasiul ar fi primit cel putin un penalty", a spus Emilian Hulubei la ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT