VIDEO Vali Lazăr, poveste memorabilă cu Mircea Rednic: ”Bă, te duci la Botoșani” / ”Nu, vă duceți dumneavoastră la Botoșani”

Vali Lazar botosani Dinamo Mircea Rednic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 09:03
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 09:04

Vali Lazăr (33 de ani) a plecat recent de la Dinamo după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă.

În prezent la CS Păulești, Lazăr a povestit că a mai fost un episod în care un antrenor de la Dinamo a vrut să scape de serviciile sale. Este vorba despre Mircea Rednic, care ar fi încercat, mai întâi, să-l cedeze la alte echipe din Liga 1.

Lazăr nu a vrut să cedeze așa de ușor și a fost lăsat în afara lotului de cel poreclit ”Puriul”. Atacantul a povestit, cu lux de amănunte, cum a refuzat oportunitatea de a merge la FC Botoșani.

Vali Lazăr, poveste spumoasă cu Mircea Rednic

„Am jucat acolo, prima etapă am intrat titular, după vreo două săptămâni și în septembrie m-a dat și el afară. Mi-a zis ”Te duci la Botoșani”. I-am zis ”Nuuu, vă duceți dumneavoastră la Botoșani. Eu nu mă duc. Nevastă-mea e gravidă, nu mă duc la Botoșani”.

Eu când plec în deplasare să plec trei zile și să o las singură pe pietonală la Botoșani? ”Ieși afară!” / ”Păi da' nu ies eu?” Am ieșit! M-a chemat după vreo trei zile, că mă lăsa pe acolo. Dar îmi și zâmbea, zicea ”Ia zi, mă, ți-ai găsit ceva?” De drag mă duceam pe la Săftica. 

Pe urmă m-a chemat și mi-a zis ”Bă, te duci la Petrolul”, zic ”Păi stați așa că e în insolvență, n-au luat banii de vreo șase luni”. ”Ești acasă, nu mă interesează!” ”Păi eu sunt acasă și aici, stau la Ploiești, până la Săftica fac 25 de minute, nu mă duc. 

Nu iau niciun ban, e nevastă-mea gravidă, n-am cum. Îmi cer scuze”. Am plecat, a venit varianta Chiajna, oamenii au fost foarte corecți. După patru luni m-a chemt înapoi. Acum, dacă m-a chemat el sau conducerea, știu eu?”, a povestit Vali Lazăr, în podcastul Victory Cup.

Pentru Valentin Lazăr a fost a patra ”aventură” ca jucător al lui Dinamo. A mai jucat în cariera sa pentru Petrolul, CS Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat, Umraniyespor, Al-Shahania și ultima oară pentru CSM Reșita, în Liga 3, unde a fost antrenat de Dan Alexa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!