Liga 1

"Ce a făcut, fraților, acest copil!?" Omul care le dă peste nas tuturor contestatarilor lui Markovic

Jovan Markovic a fost convocat în premieră la echipa națională.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 13:44
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 14:01

Mirel Rădoi l-a adus la echipa națională pe Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova, însă tânărul fotbalist nu a impresionat. Titularizat ca o soluție extremă, după accidentările lui Drăguș și Alibec, Markovic a fost contestat de o mare parte a suflării fotbalistice.

Gigi Vâlcu, primul antrenor al lui Jovan Markovic, a vorbit despre atacantul de la Universitatea Craiova și despre evoluția lui din ultimii ani, dar și despre prestația de la echipa națională.

  • Primul antrenor al lui Markovic a vorbit despre prestația de la națională a mijlocașului: ”Voiați să rupă singuri norii”

Scut pentru Jovan Markovic 

 

„Acest copil a muncit foarte mult ca să ajungă la acest nivel și la echipa națională, dar acum văd că a devenit inamicul numărul unu pentru mulți specialiști din fotbalul românesc. Ce a făcut, mă, fraților acest copil?

Voi știți cât a muncit acest copil ca să ajungă până aici? Are doar 20 de ani, voiați să rupă de unul singur norii? Păi voi nu ați văzut că Liechtenstein se apăra pe două linii și nu aveai pe unde să intri? Nu ați văzut că în meciul cu Macedonia, portarul Niță a fost cel mai bun om al nostru?

De bine, de rău, Markovic a încercat poarta și a tras, dar alții, mai experimentați ca el, câte șuturi au tras? L-am găsit acum pe Markovic vinovatul principal, iar de comentatorii partidei cu Macedonia ce să mai spun?

Dădeau în Markovic din cinci în cinci minute. Însă, eu am mare încredere Reghecampf și sunt singur că îl va pune pe picioare pe Jovan la Craiova și îl va trimite de acum la națională mult mai bine pregătit. Aveți un pic de răbdare cu Markovic. Are abia 20 de ani.

Nu am avut niciodată probleme cu Markovic la Corabia în legătură cu kilogramele în plus. Când l-am dat la Craiova, acum șase ani, el avea 1,80 m și 72 de kilograme. Cred că cei de la Craiova au greșit un pic strategia, după ce a ajuns la ei.

"După ce Reghe îl pune pe picioare, o să vedeți un alt Markovic!"

 

Nu trebuia, ca junior, să fie băgat atât de mult la sala de forță și să pună masă pe el. A luat prea mult în greutate, iar acum îi este foarte greu să slăbească. Am înțeles că ajunsese într-o perioadă și la 94-95 de kilograme.

Este foarte mult și trebuie să slăbească. Cred că i-au cauzat și aceste pauze foarte mari din cauza operațiilor pe care le-a suferit la genunchi. Poate că și din acest motiv luase kilograme în plus. Dar vă rog eu să aveți răbdare cu Markovic.

După ce Reghe o să îl pună pe picioare la Craiova, o să vedeți un alt Markovic la echipa națională. Copilul a încercat să facă tot ce poate el în acest moment. Nici nu se cunoștea bine cu băieții din echipă. Nu e ușor să te integrezi din prima la echipa națională. Îl voi ajuta și eu cu tot ce pot și îl voi încuraja în permanență. El ține legătura cu mine!”, a spus Gigi Vâlcu, la Prosport.

Clasamentul Grupei J:

 

1. Germania 15p

2. Armenia 11p

3. România 10p

4. Macedonia de Nord 9p

5. Islanda 4p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI

Modifică setările cookies