VIDEO Unde îl transferă Gigi Becali pe Darius Olaru: ”De la mine se vinde orice!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 07:58
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 07:58

FCSB are 11 puncte avans față de următoarea clasată, CS Universitatea Craiova, cu cinci etape rămase până la finalul play-off-ului.

Din articol

Cu 11 puncte avans acum față de locul 2, ocupat de CS Universitatea Craiova, FCSB nu este campioană din punct de vedere matematic, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape.

Patronul liderului din Superligă, Gigi Becali, a vorbit luni dimineață inclusiv despre viitoarele transferuri și eventualele plecări la echipă, titlul fiind din ce în ce mai aproape.

”Pentru ce să facem noi niște ipoteze, dacă poate pleca (n.r. - Darius Olaru)? Unde să plece, la Brașov sau la Ploiești? 

Vorbim de Coman că într-adevăr a fost oferta aia, să știe publicul, dar, acum, să vorbim despre fiecare jucător, dacă poate Târnovanu pleca, dacă poate Olaru pleca, dacă poate Șut pleca. 

Poate pleca, se urcă omul în mașină, se duce la Brașov sau la Pitești. Vorbim de toți dacă pot pleca...

De la mine se vinde orice! Când e banul, pleacă, tot vând!”, a declarat luni patronul lui FCSB.

Cine vine la FCSB

”Nu am ce să fac cu Bauza. El e jucător valoros, dar ce să fac cu el. Jucătorul trebuie să facă ambele faze, nu că îmi dai tu mie o pasă, că ești tu Maradona, și te-am luat eu pe tine. 

Nu, tată, nu am nevoie de el. La mine trebuie să alergi. Chiar dacă mai greșește Olaru, dar Olaru aleargă, face faza. Nu am ce să fac cu el. 

Baeten îmi place, ăla aleargă, nu este superjucător, dar este de lot. Nu vreau să îi zic pe toți că nu are rost.

Louis Munteanu, nu, este o soluție de viitor, dar nu vezi, Doamne, un milion jumate. El mai are contract încă un an, cum să dau un milion jumate. 

El peste 6 luni semnează liber, pentru ce să dau un milion jumate? Sunt prost la cap? Acolo 400.000 maximum să dai. Pentru ce să dai mai mult, ei vor să scoată banii cât i-au dat lui Hagi. 

Voi l-ați luat, l-ați verificat, nu e nici la națională”, a explicat Becali politica de transferuri de la liderul campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!