Un fotbalist de la FCSB a avut o cerinta speciala pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis direct, la telefon, si ce a facut patronul 

Un fotbalist de la FCSB a avut o cerinta speciala pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis direct, la telefon, si ce a facut patronul 

Unul dintre fotbalistii de la FCSB a vorbit direct cu Gigi Becali pentru a-si implini dorinta. 

Sergiu Bus i-ar fi cerut ceva direct patronului de la FCSB. Potrivit impresarului acestuia, fotbalistul a vorbit cu Becali pentru a-l ruga sa il tina mai mult pe teren. 

"Nu intru in considerente tactice. Nu e treaba mea. Ar fi fost imatur din partea mea sa discut cu cei de la FCSB pe subiectul Bus, pentru ca a venit de putin timp. 

Patronul a vorbit cu el pe vremea cand avea Covid-19. Sergiu l-a rugat sa-l lase putin mai mult pe teren, Becali a spus ca-l lasa. L-a lasat acum, in ultimul meci. Jucatorii au nevoie de incredere. 

Pana la urma, nu fac eu strategia celor de acolo. Este dreptul dansilor sa faca schimbarile asa cum isi doresc. Insa daca Sergiu ar avea parte de mai multa incredere, sunt convins ca va incepe sa marcheze, iar din momentul acela nu-l va opri nimeni", a declarat Bogdan Apostu, conform GSP. 

In cel mai recent meci al "ros-albastrilor", cu Academica Clinceni, Sergiu Bus a jucat 65 de minute. Pana acum nu a marcat niciun gol, in 4 meciuri fiind schimbat dupa primele 45 de minute. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Mai multe locuințe și autoturisme din Germania, ținta unor jafuri. Hoții ar fi chiar niște români
BRAT
Modifică setările cookies