Un fost star de la FCSB ar fi acceptat contractul lui Harut fara sa clipeasca! "Daca imi spunea sa semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani!"

Un fost star de la FCSB ar fi acceptat contractul lui Harut fara sa clipeasca! "Daca imi spunea sa semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani!"

Nicolae Dica a vorbit despre transferul ratat al lui Denis Harut de la Botosani la FCSB. 

Fost mijlocas al ros-albastrilor, sustine ca ar fi acceptat sa semneze si pe 10 ani cu echipa lui Gigi Becali. Iftime si finantatorul de la FCSB s-au inteles asupra sumei de transfer, totusi fotbalistul s-a intors la echipa din Moldova.

Lui Harut i-au fost propuse doua contracte in care urma sa fie jucatorul FCSB-ului timp de 7 ani. Secundul lui Mirel Radoi a declarat ca pentru el nu ar fi contat perioada contractuala. 

"Voiam sa ajung acolo si am semnat pe cinci ani. Daca imi spunea sa semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani. El stie cel mai bine de ce nu a semnat. Am zis ca, daca joc bine, ma vinde. Era bine si pentru mine pe cinci ani, ca eram linistit cu asta. Nu stiam despre practica asta. Stiam ca jucatorii tineri semneaza pe cinci ani. E normal cu jucatorii tineri. Coman, Tanase, Man asa au avut contractele. Pe mine, ca antrenor, ma interesa ca semneaza Morutan pe atatia ani? Ma interesa doar sa joace. Acum nu stiu daca e legal sau ilegal", a declarat dica pentru TelekomSport. 

Dica a adunat 169 de meciuri in tricoul FCSB-ului, a inscris 69 de meciuri si a oferit 19 pase decisive. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: Vaccinurile sunt eficiente şi împotriva noii tulpini de Covid-19 din Marea Britanie
BRAT

Modifică setările cookies