Liga 1

Traumele care l-au convins pe Harut sa NU SEMNEZE cu FCSB! "Strangea din dinti si cu lacrimi in ochi spunea ca nu semneaza!" Fundasul a revenit la antrenamentele lui Botosani

Denis Harut (21 de ani) a refuzat sa semneze contractul cu FCSB si a revenit la Botosani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2021, 17:29
Data actualizarii: Luni 11 Ianuarie 2021, 17:32

Fundasul a fost deranjat de faptul ca urma sa semneze un contract care l-ar fi tinut la FCSB pentru urmatorii sapte ani.

Denis Harut are amintiri foarte neplacute din perioada pe care a petrecut-o la Poli Timisoara si experienta de acolo a avut un rol important in decizia pe care a luat-o sambata seara.

Catalin Anton, presedintele clubului Botosani, a comentat decizia pe care a luat-o Harut:

"El este un caracter mai deosebit in peisajul fotbalistic din Romania.

Nu a fost afectat de ce s-a intamplat, este un baiat foarte ambitios, pana in vara cred ca vom reusi sa-i gasim o echipa in strainatate. Harut stie foarte bine care sunt calitatile lui si nu voia sa semneze pe sapte ani cu o echipa.

El a trecut prin momente mult mai grele la Timisoara, timp de sase luni a fost chinuit ca sa semneze prelungirea contractului. Copilul strangea din dinti si cu lacrimi in ochi spunea: 'Nu semnez!'.  Are un caracter deosebit", a spus presedintele moldovenilor.

Dupa ce a refuzat sa semneze micsorarea salariului la Poli Timisoara, Harut a fost obligat sa se antreneze singur prin parcuri.

Ramane Harut la Botosani pana in vara? "Orice se poate schimba de pe o zi pe alta."

 

Catalin Anton spune ca Harut a revenit la antrenamentele echipei, insa daca va veni o oferta buna pe numele lui este posibil sa plece in aceasta iarna:

"Astazi a intrat la antrenament alaturi de echipa. Fereastra de transferuri tocmai s-a deschis, astfel ca orice se poate schimba de pe o zi pe alta", a mai spus presedintele clubului FC Botosani.

CITESTE SI

Modifică setările cookies