EXCLUSIV | Adevarul despre implicarea lui Marius Croitoru in transferul lui Harut la FCSB! Ce a facut antrenorul lui FC Botosani 

Florin Vulturar a comentat la Pro X situatia transferului lui Denis Harut la FCSB. 

Impresarul tanarului fotbalist a vorbit despre implicarea antrenorului Marius Croitoru in decizia lui Harut, care a refuzat oferta ros-albastrilor din cauza unor clauze contractuale stipulate in contract. 

"Au fost niste clauze pe care le-am discutat cu domnul Becali si baiatul, Denis nu a acceptat sa le semneze.

Conditiile financiare erau extraordinare pentru jucator, Gigi Becali nu isi bate joc de nimeni in privinta aceasta, dar Denis nu a fost de acord sa semneze. 

Nu stiu ce inseamna 'a discutat', Marius Croitoru l-a adus de la Timisoara la Bucuresti, dar nu a fost o problema asa mare, el nu a venit la discutii, el s-a consultat mai mult cu tatal lui. Marius Croitoru nu a participat nici la discutie, nu s-a implicat in negocierea contractului cu FCSB. 

Am avut discutii din afara pentru transferul lui Denis, insa nu s-a concretizat. Dupa negocierile cu domnul Valeriu Iftime a trebuit sa ma tund inainte sa vin la Bucuresti", a declarat agentul Florin Vulturar la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies