Liga 1

CFR raspunde dupa ce Omrani a semnat prelungirea: "Nu exista un contract cu FCSB! Daca jucatorul a fost contactat de ei, vom discuta cu avocatii!"

Bilel Omrani a semnat prelungirea cu CFR Cluj. Noua intelegere este valabila pe trei sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 07:57
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 08:08

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a precizat ca a primit numeroase oferte pentru Omrani, insa jucatorul a fost netransferabil.

Gigi Becali declara in urma cu doar cateva zile ca a ajuns la un acord cu Omrani, iar atacantul va veni la FCSB. Mara le solicita celor de la FCSB sa arate documentele care sustin acest lucru.

"Noi demonstram ca suntem un club profesionist. Intr-adevar, au fost si oferte concrete pe adresa clubului pentru Omrani, dar i-am lasat pe toti sa comenteze ce au vrut. Eu am spus ca in cateva zile se va clarifica toată situatia. Eu am spus inca de acum 3-4 saptamani ca Omrani este si va fi jucatorul CFR-ului. Iata ca totul s-a clarificat. El mai avea un an de contract, dar ne-am dorit prelungirea, pentru ca riscam sa il pierdem gratis in urmatoarele sase luni. El avea contract cu noi, nu asta era problema, dar este un jucator tanar, de perspectiva si ne-am dorit sa il tinem alaturi de noi cat mai mult timp.

Nu exista un contract cu FCSB. Nu avea cum sa semneze cu FCSB. Este clar ca Omrani a avut un contract cu noi. Daca ei sustin ca au avut un contract cu el, ii rog sa prezinte contractul. Eu nu stiu daca exista, dar, daca exista, sa-l prezinte. In caz contrar, contractul nu exista. Vom vedea daca jucatorul a fost contactat de FCSB. Vom discuta cu avocatii nostri si vom vedea care a fost strategia exacta", a declarat Bogdan Mara pentru TelekomSport.

Modifică setările cookies