Liga 1

Ii da cel mai mare salariu din Liga I ca sa duca FCSB in Europa! Transferul in care Becali isi pune toate sperantele: "Dupa calificare, ii maresc imediat"

Becali l-a vandut pe Budescu, cel mai bun jucator al FCSB-ului, si este pe cale sa se desparta si de Bizonul Gnohere, cel mai bun marcator (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 09:47
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 09:56

FCSB si-a vandut deja cel mai bun jucator din sezonul trecut si este pe cale sa se desparta si de cel mai bun marcator al sau. Bizonul Gnohere ar putea fi vandut in aceasta saptamana.

Cu Alibec iesit si el din circuitul echipei, avand sanse mari sa se desparta de FCSB de indata ce isi gaseste o noua formatie, echipa ros-albastra are mare nevoie de cel putin un fotbalist de atac!

In aceste conditii, Becali a anuntat ca a intensificat discutiile cu Raul Rusescu, atacant care tocmai a implinit 30 de ani!

Becali a marit oferta salariala pentru Rusescu si i-a promis cel mai mare salariu din Liga I pentru a reveni la FCSB si a ajuta echipa sa mearga in grupele UEFA Europa League.

Concret, oferta pentru Rusescu a ajuns la 25.000 euro pe luna, cu promisiunea ca salariul va creste la 30.000 euro daca echipa se califica in UEFA Europa League.

In sezonul trecut, Constantin Budescu a fost cel mai bine platit jucator al FCSB-ului, incasand 30.000 euro pe luna.

Ibrahima Balde, de la CFR, a avut si el acelasi salariu.

Primul jucator s-a despartit de FCSB, in timp ce al doilea va pleca de la CFR.

Modifică setările cookies