EXCLUSIV | CFR-ul IL VINDE PE OMRANI! Francezul a semnat prelungirea, dar negocierile pentru transfer sunt active: "Si FCSB il poate lua"

Billel Omrani si-a prelungit contractul cu CFR pentru inca trei sezoane, dar ar putea fi imediat vandut!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 11:09
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 11:54

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, anunta ca pe adresa clubului exista in continuare o oferta scrisa pentru Bille Omrani. Oficialul din Gruia mai spune ca si FCSB il poate lua pe Omrani, dar trebuie sa intre la negocieri si sa propuna o suma importanta.

"Eu v-am zis ca Omrani va ramane suta la suta, milion in milion la CFR. El mai avea un an oricum. Noi ne doream oricum prelungirea, pentru ca el este un jucator bun si tanar, si riscam sa-l pierdem gratis iarna viitoare.

Eu v-am garantat ca asa va fi. Indiferent de ce ar fi fost, noi eram acoperiti de contractul in vigoare.

Acum suntem foarte multumiti. Omrani e un jucator de perspectiva si suntem siguri ca putem chiar sa-l vindem pe bani multi!

Noi nu am crezut niciun moment ca Omrani a semnat cu FCSB sau ca va merge in cantonamentul lor. Dar ei stiu mai bine cu cine au vorbit, nu ne bagam in treburile interne de la FCSB.

Inca exista o oferta importanta pe adresa clubului pentru Omrani. Vom vedea ce vom face in acest sens. Deocamdata nu am acceptat-o. Dar daca va deveni "de nerefuzat", vom analiza foarte serios. Momentan este jucatorul nostru si a intrat in programul de pregatire.

Acceptam discutii inclusiv cu FCSB, dar depinde de suma. In acest moment, el nu mai are clauza de reziliere. Daca oferta ne va convinge, putem sa discutam", a spus Bogdan Mara la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies